5-stjerners rehabilitering

Dette var et ekstra hyggelig prosjekt, siden det var Byggmester Oskar Drivflaadt som bygget huset for 60 år siden og Jokerhus Bygg AS ved Steinar Drivflaadt fikk oppdraget med å foreta en fullstendig rehabilitering av huset, 60 år etter! Daglig leder Anders Bakke i Jokerhus Bygg AS var prosjektleder for denne store rehabiliteringen.

Asset 401
Kledning
Asset 281
Vinduer
Asset 371
Innvendig

Informasjon

Dette ble en fem-stjerners rehabilitering! 

Et fint, gammelt hus bygget i 1959 ble overtatt av nye familiemedlemmer.  De ønsket en fullstendig rehabilitering av huset. Eieren, som hadde hatt huset som sitt barndomshjem, husket at det var Byggmester Drivflaadt som hadde bygget det og at hennes foreldre var svært fornøyde med det arbeidet som ble gjort den gang. Hun ønsket derfor at Byggmester Drivflaadt skulle foreta den store, planlagte rehabiliteringen over 60 år senere!  Hun lette på nett og fant en byggmester Drivflaadt hos Jokerhus Bygg AS.  Hun ble svært fornøyd da byggmester Steinar Drivflaadt fortalte at det var hans far Oskar Drivflaadt som hadde bygget huset i sin tid og at Jokerhus Bygg svært gjerne ville påta seg dette oppdraget.

Familien startet planleggingen og tegningen av «det nye huset».  Det skulle vise seg å bli en fullstendig rehabilitering av hele huset og alle rom.  Vi i Jokerhus Bygg hadde stor ærefrykt for oppgaven og for arbeidet som i sin tid ble utført av Oskar Drivflaadt. Alle gulv og vegger var av utmerket kvalitet fremdeles, men nye behov gjorde det nødvendig å rive det meste. Alle vegger, dører, vinduer ble revet, – det eneste som ble bevart, var taket. Et helt «nytt hus» skulle ta form!

Dette var et krevende og svært interessant prosjekt for alle parter. Nye utvendig og innvendige vegger, ny rom-inndeling, nye vinduer og dører, nye gulv, nye bad med fliser og nytt kjøkken!  Nå fremstår huset som et helt fullstendig nytt hus selv om den originale utvendige strukturen er bevart. Dette nye og svært innholdsrike huset består nå av to fulle etasjer:

  • Hoved-etasje: Stor stue og kjøkken med ny stor veranda utenfor, tre soverom, to bad og gjeste-toalett
  • Under-etasje: Stor TV-stue, kontor, bad, teknisk rom. Separat leilighet med kjøkken, to soverom og bad
  • Dobbel garasje

De to nederste bildene i bildegalleriet, viser hvordan huset så ut før rehabilitering.

De nye eierne er strålende fornøyde og svært stolte av sitt nye hus! Vi i Jokerhus Bygg AS er også stolte og glade for at dette omfattende prosjektet ble så vellykket.

Les hele historien om huset og ombyggingen her

Ble det ikke flott?!