Flott resultat til en god pris!

«Vi fikk anbefaling til å bruke Jokerhus Bygg AS når vi skulle gjøre en større ombygging på vårt hus fra 80-tallet. Vi er så glade for at vi hørte på den anbefalingen! Vi er svært fornøyde med den jobben de gjorde og til og med med sluttregningen!»

Vi er blitt glad i hele bunten!

«Huset er helt fantastisk, til og med enda bedre enn jeg hadde turt å håpe på. Dere har gjort en utrolig jobb, og teamet ditt er helt suverene. Alltid smilende, ja vi er blitt glade i hele bunten, og kommer til å savne dem!»

Jokerhus holder hva de lover!

«Vi er svært fornøyd med det arbeid som Jokerhus Bygg gjorde på huset vårt. Det er dyktige og svært hyggelige folk som holder det de lover! Anbefales!»

 

Små, men flinke med lang erfaring!

«Jokerhus bygg as bygde vårt nye hus. De er svært dyktige, raske og nøyaktige. I tillegg er daglig leder svært kreativ og flink med spennende løsninger.»

Kvalitet, profesjonelle, punktlighet

«Vi har benyttet Jokerhus Bygg AS ved flere anledninger og har vært veldig godt fornøyd med arbeidet som er utført. God ledelse og profesjonelle ansatte som leverer til avtalt tid og pris«

– Ole Seldal, SEBO Eiendom AS, 

Tusen takk for godt arbeid!

.Utsøkt arbeid, ryddighet og kvalitet

«Arbeidet som er utført både innvendig og utvendig er som vanlig utsøkt og vi er så fornøyde det er mulig å være, Heller har vi aldri sett noen gå fra et arbeid så ryddig og rent«

Hatten av. Jeg sier tusen takk, for at dere tok oppdraget og for utførelsen. Jeg har bygget noen hus og hytter nå, og det kan jeg si: Ingen er i nærheten av det dere gjør. I tillegg har dere hyggelige priser. Selv i en dyrtid som nå.

Tusen takk igjen, Husk å gi beskjed til  tømmermenn og si at vi er veldig, veldig fornøyde.»