Oppussing og rehabilitering

Huset deres ligger på rett sted og dere trives der, men etterhvert som årene går blir det nødvendig med en oppussing av enkelte rom, eller hele huset.  Vi river ned vegger, skifter parkett, setter inn nye vinduer, nye dører, – ja det dere måtte ønske for å få et oppdatert hus.

Andre ønsker å rehabilitere gamle hus slik at det tilbakeføres til husets originale stand. I samarbeid med Byantikvaren utfører vi jobben med rehabilitering av huset deres.

Deltok du i konkurransen vår hvor du kunne vinne en dags snekkerarbeid? Vinneren ble trukket ut og det ble Cecilie Zenker. Hun ble superlykkelig fordi hun ønsket seg et utekjøkken! Det arbeidet går vi i gang med i løpet av mai.  Et lite prosjekt, men like kjekt 🙂 

Følg med på vår Instagramkonto @jokerhusbygg. 

Her legger vi ut hele tiden ut bilder av framdriften av byggingen av utekjøkkenet til Cecilie og mannen.
Dette blir gøy! 

5-stjerners rehabilitering

Asset 401
Kledning
Asset 281
Vinduer
Asset 371
Innvendig
Dette var et ekstra hyggelig prosjekt, siden det var Byggmester Oskar Drivflaadt som bygget huset for 60 år siden og Jokerhus Bygg AS ved Steinar Drivflaadt fikk oppdraget med å foreta en fullstendig rehabilitering av huset, 60 år etter! Daglig leder Anders Bakke i Jokerhus Bygg AS var prosjektleder for denne store rehabiliteringen.

Ny parkett og skift av vinduer

Asset 281
Vinduer
Asset 371
Innvendig
Vil dere gi interiøret deres et moderne utseende? Her skiftet vi vinduene og parketten slik at innsiden av huset ble lysere og friskere.

Fiiint gammelt verneverdig hus pusses opp

Asset 401
Kledning
Asset 281
Vinduer
Asset 371
Innvendig
Se på dette koselige, lille huset i Gamle Stavanger. Nye eiere ønsket å oppgradere det og sammen kunden vår og med Byantikvaren i Stavanger kom vi fram til godkjente løsninger. Her blir skjeve gulv rettet opp, noen nye vinduer kommer inn, det isoleres og ominnredes. Nytt kjøkken og nye bad skal inn.

Tilbakeføring av verneverdig hus

Asset 71
Nytt tak
Asset 401
Kledning
Asset 281
Vinduer
Asset 371
Innvendig
I samarbeid med vår kunde og Byantikvaren gjennomførte vi rehabilitering og tilbakeføring av dette verneverdige huset i Stavanger. Vi la dermed ny teglstein, restaurerte alle vinduer, la ny kledning på hele huset og bygget en koselig utestue som familien kunne nyte i alt slags vær.