Oppussing og rehabilitering

Huset deres ligger på rett sted og dere trives der, men etterhvert som årene går blir det nødvendig med en oppussing av enkelte rom, eller hele huset.  Vi river ned vegger, skifter parkett, setter inn nye vinduer, nye dører, – ja det dere måtte ønske for å få et oppdatert hus.

Andre ønsker å rehabilitere gamle hus slik at det tilbakeføres til husets originale stand. I samarbeid med Byantikvaren utfører vi jobben med rehabilitering av huset deres.

I oppussings-prosessen dokumenterer vi arbeidet ved å ta bilder underveis. Det er ikke så ofte vi tar bilder etter at arbeidet er utført, men noen eksempler kan vi vise under. 

Fiiint gammelt verneverdig hus pusses opp

Asset 401
Kledning
Asset 281
Vinduer
Asset 371
Innvendig
Se på dette koselige, lille huset i Gamle Stavanger. Nye eiere ønsket å oppgradere det og sammen kunden vår og med Byantikvaren i Stavanger kom vi fram til godkjente løsninger. Her blir skjeve gulv rettet opp, noen nye vinduer kommer inn, det isoleres og ominnredes. Nytt kjøkken og nye bad skal inn.

Tilbakeføring av verneverdig hus

Asset 71
Nytt tak
Asset 401
Kledning
Asset 281
Vinduer
Asset 371
Innvendig
I samarbeid med vår kunde og Byantikvaren gjennomførte vi rehabilitering og tilbakeføring av dette verneverdige huset i Stavanger. Vi la dermed ny teglstein, restaurerte alle vinduer, la ny kledning på hele huset og bygget en koselig utestue som familien kunne nyte i alt slags vær.

Renovering av kjeller

Asset 371
Innvendig
Dette var tidligere en gammel grovkjeller med lite nytte for familien. Vi bygget dermed fullt fungerende kjeller med musikkrom, bad, kjellerstue og bod.

Ny parkett og skift av vinduer

Asset 281
Vinduer
Asset 371
Innvendig
Vil dere gi interiøret deres et moderne utseende? Her skiftet vi vinduene og parketten slik at innsiden av huset ble lysere og friskere.