"Vi er store nok til å gjøre en god jobb, og små nok til å bli godt kjent med deg"

Vi i Jokerhus Bygg AS er få, – men veldig flinke! Vi blir godt kjent med deg som kunde og det er derfor enklere å gjøre deg fornøyd. Vi vet at den jobben vi gjør, er svært viktig for våre kunder. Man bygger ikke nytt eller bygger om mange ganger i sitt liv.  Som det går fram av nettstedet vårt, så er hver eneste kunde spesiell for oss. 

Vi tegner |Vi regner | Vi bygger nytt |Vi bygger om

  • Vi har lang og god tradisjon som byggefirma og et solid omdømme
  • Vi har Sentral godkjenning fra Direktoratet for Byggkvalitet i Tiltaksklasse 1
  • Vår lange erfaring i ditt nærmiljø, sikrer deg en byggeprosess med bred fagkunnskap og personlig oppfølgning
  • Vi har etablerte HMS regler som våre ansatte bestreber å etterfølge

Våre ansatte er din trygghet

Våre ansatte er din trygghet. Alle oppdrag blir utført av dyktige og erfarne håndverkere som har bred kompetanse og stor respekt for lokal byggeskikk. Det er en flott gjeng i et godt miljø, som trives i faget sitt og har det kjekt på jobb. Som et relativt lite byggmesterfirma, blir vi godt kjent med kundene våre og deres behov. Vi strekker oss langt for at akkurat du skal bli fornøyd!

Erfaring, kunnskap og kvalitet gjennom generasjoner

Familien Drivflaadt har drevet byggefirma i Stavanger siden 1946. Gleden over å skape hjem har vært gjennomgående i alle år. Kunden har alltid kommet først! Lyst til å vite mer? Les mer om vår lange historie her.. 

Jokerhus Bygg er sentralt godkjent foretak for ansvarsrett etter Plan- og bygningsloven

En Sentral godkjenning er et kvalitetsstempel som beskriver firmaets faglige kompetanse.  Det betyr at Jokerhus Bygg AS  har dokumentert at vi har et kvalitetssystem som tilfredsstiller kravene til Plan og bygningsloven, samt at vi har en organisasjonsplan som viser hvordan ansvar, myndinghet og kvalifikasjoner er fordelt på de ansatte. En Sentral godkjenning må søkes om hver annet år hvor bedriften må dokumentere de nødvendige kvalifiksjoner samt dokumentere gjennomførte relevante prosjekter i perioden. Jokerhus Bygg AS har hatt denne godkjenningen så lenge den har eksistert.

I gitte prosjekter har Jokerhus Bygg AS også blitt tildelt Sentral godkjenning for prosjekter av større omfang i Tiltaksklasse 2.

Jokerhus Bygg AS sikrer til enhver tid å overholde Plan- og bygningsloven. Vi har følgende sentrale godkjenninger i henhold til denne loven:

  • Prosjektering av Arkitektur i tiltaksklasse 1
  • Prosjektering av Konstruksjonssikkerhet i tiltaksklasse 1
  • Søker for alle typer tiltak i tiltaksklasse 1
  • Utførelse av tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1
Vi er godkjent opplæringsbedrift og har selvsagt yrkesskadeforsikring og ansvarsforsikring.