Jokerhus Classic

Det evigunge Jokerhuset! Et hus på 110 kvm med alt på en etasje.

Asset 371
BRA 110 m2
Asset 141
3 soverom
Asset 131
Enebolig

Informasjon

Tro det eller ei, – dette huset og alle de andre 12 husene i dette byggefeltet ble bygget i 1970! Jokerhuset er tegnet av arkitekt Knut Hoem og akkurat derfor er disse husene tidløse og like flotte i dag som da. Vi bygger selvsagt Jokerhus fremdeles for deg!

Denne hustypen ble svært populær på grunn av sin synergi mellom håndverk og arkitektur, – og ikke minst sin konstruksjon.  Huset er konstruert med et fritt spenn på 11,50 meter med limtre-drager, slik at det ikke er behov faste bærende vegger. På denne måten kan huset enkelt endres og innvendige vegger flyttes etter hvert som familiens behov endres.

Jokerhus Classic har «alt på ett gulv» på 110kvm eller 136 kvm med parkeringsplass i enden av huset. Her kommer man inn i en bakgang/vaskerom og fortsetter rett inn i kjøkkenet.  En flott peis deler selve hovedstuen og spisestuen opp, i tillegg er det en hyggelig TV-krok. Det er 3-4 soverom avhengig av størrelsen. Husene på bildet har full kjeller og da blir huset ekstra innholdsrik med kjellerstue/soverom og oppbevaringsplass.

Stavanger Kommune ved Kultur og Byutvikling utarbeidet i 2008 et dokument som heter «Nyere årringer til Trehusbyen Stavanger».   Vi er stolte av at dette byggefeltet her, med 13 stk  Jokerhus, er representert i dette dokumentet. Byggefeltet er altså bygget i 1969 og husene er vedlikeholdt i arkitekten Knut Hoems ånd og er derfor fremdeles svært ettertraktet den dag i dag.

 

 

Plantegninger

Bilder