Stilig finansieringsdrøm

I øverste etasjen på dette flotte huset er det en stor leilighet med "alt på ett gulv" og stor terrasse. Det er bygget en trivelig utleiedel i under-etasjen som i stor grad bidrar til å finansiere dette flotte huset.

Asset 371
BRA 280 m2
Asset 141
4 soverom
Asset 131
Tomannsbolig

Informasjon

Å bygge nytt hus er et stort og spennende prosjekt for alle familier. Dette er ikke noe man gjør ofte!  Her bygget vi et staselig funkishus hvor hoveddelen fikk inngang direkte fra garasjen, staselig innvendig trapp opp til  den rommelige bo-enheten i andre etasje hvor det og er utgang til hage og stor terrasse. Hoved-leiligheten har «alt på ett gulv». Her er det stor stue med en imponerende peis, hyggelig TV krok, stilig kjøkken med kjøkken-øy og spiseplass, vaskerom/bakgang med utgang til hage, stort soverom med «His and Hers walk-in-closets», og et lekkert bad.  I første etasjen er det to soverom, bad og to store rom med utrolig mye, deilig skap-plass og oppbevaringsplass.

Hoved-delen av huset er på 180kvm og utleiedelen er 50kvm. Det er en svært attraktiv leilighet i første etasje med egen bil-oppstillingsplass og utvendig bod.  Leietakere står i kø for å få leie denne leiligheten, – noe eierne selvsagt setter stor pris på.

Vi i Jokerhus Bygg AS er ydmyke leverandører, vi skjønner den store oppgaven vi har fått tildelt av familien og vi er engasjert hele veien, fra idé til ferdig bygg. Vi legger stor vekt på personlig oppfølging i alle ledd. Vi satser på å løse eventuelle problemer før de oppstår og dermed sikre det resultatet du forventet.

Plantegninger

Bilder