Familiehytta

Denne nydelige moderne funkishytta bygget vi for en familie på en gammel hyttetomt som hadde vært i familien i mange år. Her kan de flykte fra hverdagens stress og nyte rolige stunder ute i de skjønne omgivelsene på Rennesøy.

Asset 371
BRA 120 m2
Asset 141
4 soverom
Asset 131
Hytte

Informasjon

Det var en gang en  fin, liten gul hytte som ble flittig brukt av en familie. I de skjønne omgivelsene ute på Rennesøy tilbrakte familien sommer etter sommer hvor flere gode minner ble skapt. Etter hvert som årene gikk og barna vokste opp, ble hytten mer og mer gammel og nedslitt og litt for liten for familien, noe som bildene i bildegalleriet vårt viser her.   Den ene datteren i familien mintes tilbake til de gode stundene de hadde hatt nede ved sjøen på Rennesøy og hadde lyst å videreføre dette til sine barnebarn. Dermed gikk hun aktivt til verks og bestemte seg for at hun ville bygge en splitter ny hytte hvor hun og hennes familie kunne gjenopplive hennes gode barndomsminner, samt skape helt nye minner sammen. Hun kom derfor til oss i Jokerhus Bygg AS og ba oss om å planlegge, tegne, søke og bygge hennes nye hytte.

Etter en utrolig lang søknadsprosess over nesten et år, var våre tømmermenn på saken! Ettersom søknadsprosessen hadde tatt så lang tid var vi bestemt på at vi ville få hytten ferdig så fort som overhodet mulig slik at familien endelig kunne få oppleve hyttedrømmen sin. Og nå står den nye, romsllige hytta her! Klar til å ta imot hele familien og skape nye, gode minner på den flotte hyttetomten.