Enebolig med høy standard

Dette er et tipp-topp hus som forener bærekraft, kvalitet og tidløst design. Alt er gjennomtenkt og vellykket gjennomført!

Asset 371
BRA 222kvm m2
Asset 141
4 soverom
Asset 131
Enebolig

Informasjon

Dette er et tipp-topp hus som forener bærekraft, kvalitet og tidløst design.  Familien har fått et hjem som imponerer de fleste med gjennomtenkte løsninger og høy standard gjennom hele strukturen.

Hver detalj er nøye gjennomtenkt!

Her er et innbydende inngangsparti med flislagt gulv og kjøkkenet har skreddersydde heltre-innredninger fra Svane Kjøkken, integrerte hvitevarer med komfyr fra Gaggenau.  Stuen er lys og luftig, med direkte tilgang til den store, solrike hagen. En egen TV-stue gir et ekstra rom for avslapning, mens hallen med sin enorme takhøyde og takvinduer skaper en følelse av romslighet og luksus.

En flott eike-trapp fra Hafrsfjord Tre  binder de to etasjene sammen. Trappen har håndlaget rekkverk i eik som er fin-snekret på stedet av dyktige tømmermenn fra Jokerhus Bygg AS. Hele boligen har smakfull parkett i ask. På den øvre etasjen er det fire romslige soverom, Hvert soverom har god takhøyde og naturlig belysning.  De to smakfulle badene er utstyrt med fliser og moderne inventar.

En ekstra smart detalj er at de har fått en bi-inngang direkte fra garasjen og inn til huset – så her kommer man tørrskodd inn med både folk, varer og bagasje.

Arkitektene Vestly Arkitektur  i Stavanger  har tegnet dette imponerende huset.  Familien er stolte og svært fornøyde med sitt nye hus.  Vi i  Jokerhus Bygg har hatt et glimrende samarbeid både med arkitektene i  Vestly Arkitektur og familien gjennom hele prosjektet og vi er også glade for at resultatet er blitt så imponerende vellykket og fint!

 

Det er Per Bendiksen i pbfoto som har tatt de flotte bildene av huset her.