Den moderne drøm ved fjorden

Fantastisk to etasjers hus, med 4 soverom, 3 bad, 2 stuer og et fantastisk kjøkken spesialsnekret av et snekkerverksted i Egersund.

Asset 371
BRA 200 m2
Asset 141
4 soverom
Asset 131
Enebolig

Informasjon

Dette flotte huset bygget Jokerhus Bygg AS  for Se-Bo Eiendom AS. Vestly Arkitektur i Stavanger har tegnet huset. På tomten  sto det rester av en gammel låve som var vernet av Byantikvaren. Det forelå derfor krav til utforming og materialbruk fra Byantikvaren. Arkitekt Anders Vestly tegnet et hus som sto i stil med den gamle låven og som nå fremstår som et svært hyggelig og flott nytt hus som er i henhold til Byantikvarens retningslinjer.

Byggingen av huset  startet i desember 2020 og de nye eierne flyttet inn i flunkende, nytt hus den 12. juli!  Det er et to etasjers hus med store vinduer. Ytterdøren er arkitekttegnet av Vestly Arkitektur  og produsert av Ege Dører. Det er den eneste av sitt slag! Belegningssteinen i gården er rød marktegl som er importert fra Randers i Danmark, og der kommer også taksteinen fra. Øverste delen av huset er kledd i 8″ enkel-falset kledning, mens nederste del er i stående Telemark kledning.

I huset er det fire soverom; 3 stk i første etasje og et stort hovedsoverom med eget bad og walkin closet i andre etasje. Det er 2 bad,  gjestetoalett og to stuer. Kjøkkenet er plassert i andre etasje og kjøkkeninnredningen er lokalprodusert av et lite snekkerverksted i Egersund. Det er lagt stor vekt på å fange naturlig lys gjennom strategisk plasserte vinduer fra gulv til tak. I tillegg er det plassert takvinduer i stuen som virkelig øker størrelsen på rommet.

Wow-effekten i dette fantastiske huset finner dere i andre etasje når man kikker ut av hovedvinduet i stuen. Da ser man en nydelig utsikt rett ut mot fjorden, hvor fjellene krysser over hverandre. Vi kan bare forestille oss hvor idyllisk det må være å våkne opp til en slik utsikt hver dag.

En koselig liten familie som tidligere har bodd i Oslo i mange år har flyttet inn i «låvehuset». De var nå klare for å vende hjem igjen til venner og familie og er svært lykkelige og fornøyde med sitt nye hus.

Stavanger Aftenblad var også begeistret for dette spesielle og vakre huset.  I januar 2022 var det en stor reportasje om huset i Aftenbladets Bo-magasin. Reportasjen fikk overskriften: «Ei moderne løe i byen».
Les reportasjen her