På slutten av 1970-tallet bygget Jokerhus et boligfelt på Sandal ved Stokkavannet i Stavanger på 20 eneboliger.  Husene var tegnet og feltet planlagt av arkitektene Knut og Ingeborg Hoem. Dette boligområdet er nå vernet som endel av trehusbyen Stavanger.

Stavanger Aftenblad skriver om dette feltet :

«Beboerne sier:  Dette er et veldig trivelig planlagt bo-område. Vi pleier å kalle det «Landsbyen vår». Velforeningen ønsker å bevare området slik det opprinnelig var. Her er det forholdsvis liten gjennomtrekk.  Flere av beboerne har bodd her siden området var nytt i 1979. Et ektepar har til og med flyttet tilbake etter at de flyttet herfra.»

Arkitektene Ingeborg og Knut Hoem, setter stor pris på at beboerne vil bevare området. De synes det er spesielt gledelig at beboerne selv har tatt initiativet til bevaring, samt at de ikke har gjort ting som ødelegger totalinntrykket og fellesskapet.

Arkitekene Ingeborg og Knut Hoem på tur i boligfeltet som de har tegnet i Orrestien

Orrestien i Trehusbyen husbilde

Orrestien i Trehusbyen beskrivelse

Et utklipp av avisartikkelen:

Boligfelt vernes 1a

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.